Reacția Mirelei de la „Insula Iubirii” după ce a aflat că Bogdan şi de Hannelore s-au autopropus la „Asia Express”

0

După o poveste de iubire cu năbădăi și o scurtă căsătorie, Hannelore și Bogdan, foști concurenți la „Insula Iubirii”, au ajuns la divorț. Unii spun că separarea era o chestiune de timp, având în vedere ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii.

Cu toate că s-au despărțit, amândoi s-au autopropus ca participanți la „Asia Express”. Reacția Mirelei Baniaș pe acest subiect nu a întârziat să apară, spre deliciul fanilor brunetei.

„Măi băieţi, de dimineaţă tot văd story-uri cu voi că vă doriţi la Asia Express, Asia Express, Asia Express. Mie îmi trece aşa prin minte o chestie, dacă de la insulă aţi venit puţini şifonaţi, oare acolo cum o să vă descurcaţi”, a spus Mirela, potrivit spynews.ro.

Mirela ia în considerare posibilitatea de a participa și ea la emisiune, recunoscând că îi place adrenalina. Însă, având în vedere că bruneta a lăsat, recent, indicii pe rețelele de socializare că urmează să devină mămică pentru prima oară, participarea la „Asia Express” mai poate aștepta.

Acuzat că le hărțuiește pe concurentele din „Fermă”, Florin Pastramă spune că de fapt le atrage: „Sunt plăcut de fete și eu le plac pe ele”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.