Reacția dură a Andreei Mantea după ce fanii i-au făcut observații despre emisiunea pe care o prezintă. „Reveniți-vă! Dacă ar fi fost după mine…”

0

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea se află la cârma emisiunii „Puterea dragostei”, de la Kanal D. Unii dintre fanii show-ului matrimonail au criticat-o pe vedetă pentru modul în care se comportă cu concurenții din cadrul emisiunii.

„De ce nu ai luat măsuri împotriva Rafaelei Andreea atunci când a aruncat suc pe Bianca??????Dacă ar fi fost invers i-ai fi dat Biancăi un cartonaș galben imediat!!! Foarte urât că permiți așa ceva, chiar și tu îi susții prostiile Rafaelei ??????????”, i-a scris un fan pe Instagram.

„Reveniți-vă! Eu nu decid nimic! Dacă ar fi fost după mine, aș fi făcut extrem de multe lucruri și cred că v-ați fi dat seama! Nu eu hotărăsc ce se întâmplă cu concurenții! Mai mult decât atât, această emisiune este un reality! Cum ar fi să intervin eu, să apostrofez concurenții în timp ce fac acest reality? Nu ar mai fi reality! Ar fi influențați! Eu doar discut cu ei DUPĂ! Ideea este ca voi, telespectatorii, să îi vedeți cum sunt și în ce fel se comportă în aceste 8 ore în care stau în acea casă. Mai departe, tot voi sunteți cei care le decideți soarta în emisiune, prin voturile voastre”, a răspuns Andreea Mantea.
„Din păcate, Andreea Mantea ești bună doar să pozezi, că la moderat emisiuni ești varză, dar tu te dai mare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.