Reacția ducilor de Cambridge, după nașterea noului bebeluș regal | Străine, Vedete

0

La scurt timp după ce Ducii de Sussex au anunțat că au devenit părinți, fratele lui Harry și cumnata sa le-au transmis felicitări.

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați de vestea nașterii Ducelui și Ducesei de Sussex astăzi, și așteaptă cu nerăbdare să întâlnească noul membru al familiei”, a scris Palatul Kensington într-un comunicat.

De asemenea, Palatul a mai lansat un comunicat din partea lui William și a lui Kate în care spun că sunt „entuziasmați” pentru proaspeții însurăței.

În aceeași zi, Regina Elisabeta a II-a străbunica bebelușului, de asemenea a transmis „bunvenit” noului membru al Familiei Regale.

„Regina, Ducele de Edinburgh, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwall, Ducele și Ducesa de Cambridge, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale și Contele Spencer au fost informați și sunt încântați de veste”, a scris Palatul Buckingham într-un comunicat.

Alături de Meghan Markle s-au aflat Prințul Harry și mama sa, Doria Ragland, care a devenit bunică pentru prima dată.

Bebelușul Sussex s-a născut luni dimineață, la ora locală 05:26 (03:26 ora României). Acesta se află al șaptelea în ordinea succesiunii la tron, după Prințul Charles, Prințul William, verișorii săi, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis și tatăl său, Prințul Harry.

Sursă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.