Reacția băiețelului Danei Rogoz când se uită la show-ul care a făcut-o celebră pe mama lui

0

Actrița Dana Rogoz a început să-i arate fiului ei, Vlad, casete cu emisiunea „Abracadabra”, care i-a adus ei faima, unde interpreta personajul Abramburica. Vedeta a dezvăluit ce reacție a avut fiul ei în moemntul în care a văzut show-urile cu Magicianul și gașca lui de copii.

Moment istoric: copilul meu se uită la Abracadabra.

Dinainte să rămân însărcinată cu Vlad, ba chiar dinainte de a mă gândi serios la perspectiva de a deveni mamă, mi-am imaginat totuși cum copilul meu se va uită la emisiunile Abracadabra. Era ca un vis frumos. Așa cum bărbații își imaginează că își vor duce băieții la fotbal, exact la fel îmi imaginam eu că îi voi arata copilului „cum și-a petrecut mama copilaria”.

Am foarte multe casete VHS pe care trebuie să le transpun acum în format mp4, vă imaginați. Totuși, primele CD-uri sunt chiar acum în fața mea. Am început cu „Cenușăreasa” de la TVR, în care eu nu joc, dar pe care voiam să îl am în amintirea Micăi. A fost primul film Abracadabra pe care l-a văzut Vlad. Iar al doilea, respectiv primul film cu mine Abramburica a fost „Bebel cel urâțel”. Episodul 2, căci așa am nimerit casetele. Unele sunt super deteriorate, altele s-au pierdut de-a lungul timpului, dar tot ce pot recupera e de mare preț pentru sufletul meu.

Vlad nu a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.