Reacția actriței Priyanka Chopra când și-a văzut statuia de ceară

0

Statuia care a fost dezvelită la New York reprezintă una dintre cele mai memorabile apariții ale actriței pe covorul roșu. Este vorba de decernarea premiilor Emmy din anul 2016, eveniment la care Priyanka a arătat senzațional într-o rochie roșie.

„Asta e o nebunie, e nesănătos!” a spus Priyanka Chopra când a văzut statuia de ceară. Actrița a mulțumit muzeului și a precizat că statuia ei va fi disponibilă curând în alte patru muzee Madame Tussauds, din Anglia Australia și Asia.

Actrița de la Bollywood, în vârstă de 36 de ani, și Nick Jonas, 26 de ani, fostul membru al trupei Jonas Brothers s-au căsătorit, în luna decembrie a anului trecut, în fața familiei și a prietenilor în Palatul Umaid Bhavan din Jodhpur.

Chopra a câștigat concursul Miss World în 2000 și a jucat în peste 50 de filme în India, devenind una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Bollywood. Revista Time a numit-o una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume în 2016, în timp ce revista Forbes a inclus-o pe lista celor mai puternice 100 de femei din lume în anul 2017.

FOTO EPA

VIDEO/ Domeniul Cantacuzinilor de la Florești, reînviat de stră-strănepoata celui mai bogat român al tuturor timpurilor!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.