Răzvan Fodor a descoperit rețeta căsniciei trainice: „Mergeți pe mâna mea!” | Româneşti, Vedete

0

Răzvan Fodor, în vârstă de 43 de ani, este o fire glumeață și pusă mereu pe șotii, dar mai ales este extrem de dezinhibat când vine vorba de viața intimă. Artistul a publicat o fotografie destul de incitantă pe contul său de socializare în care apare alături de soția sa, Irina Fodor. Cei doi poartă doar câte un halat de baie și s-au lăsat fotografiați în mijlocul unui moment intim.

Răzvan Fodor, în stilul său caracteristic, a scris un comentariu alături de fotografie, dezvăluind, mai în glumă, mai în serios, secretul mariajului său: „Pentru o căsnicie trainică, executați zilnic: 4-5 pupături, dintre care unul să fie cât de cât franțuzesc, minimum 2 „te iubesc” pe zi, dar nu prea mult, ca să nu devii libidinos și, opțional, câteva ciupituri de fund (eu așa fac). P.S: asta e rețeta perfectă, nici mai mult, nici mai puțin. Mergeți pe mâna mea.”,  – a scris Răzvan Fodor.

Irina Fodor, în vârstă de 29 de ani, este, asemenea soțului său, o fire care abordează cu mult umor situațiile din viața de zi cu zi. Aceasta a dezvăluit în urmă cu cateva luni cum a reușit să facă față întrebărilor incomode pe care i le-a adresat fiica sa, mai ales că una dintre curiozități era legată de sex.

Sursă foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.