Răzvan de la “Insula Iubirii” nu s-a mai abținut, după ce și-a jignit fosta iubită

0

„Atenţie! Nu cu flori, nu cu diamante cucereşti o femeie. Trebuie doar să îi citeşti sufletul ca pe o carte deschisă! Îţi va da lumna ei pe veci. Vă asigur 100%”, a scris Răzvan pe pagina lui alături de o melodie de-a lui Carla’s Dreams.

De asemenea, Răzvan de la „Insula Iubirii” a avut şi o completare. „Eu nu înteleg cei 7 care au comentat că râd” majoritatea sunt femei ştiu foarte bine în sufletul lor ca am dreptate! De ce râd ❤️ asta mă face să cred că nu au nicio treabă cu realitatea ??️?”, a mai scris el. Recent, s-a aflat unde lucrează Răzvan, iar amănunte umitoare au ieșit la iveală despre viața lui.

Deși la începutul emisiunii Răzvan poza în bărbatul fatal, pe parcurs s-a dovedit altceva. Nu se știe dacă Răzvan și Cati de la Insula iubirii au rămas împreună, după terminarea emisiunii. Concurentul de la Insula iubirii are un job normal la o benzinărie din București, potrivit VIVA!

Citește și

„Ingredientul” secret care se folosea acum 120 de ani pentru un gust desăvârșit. Un gram de praf de pușcă în cârnații de Burdujeni

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.