Răspunsul Andreei Bănică când a fost întrebată dacă sânii ei sunt naturali. Imediat a ripostat

0

 

O fotografie în care cântăreața Andreea Bănică apare îmbrăcată într-un sacou de culoare neagră, pe sub care nu poartă sutien și care îi lasă la vedere unul dintre sâni a stârnit rumoare în rândul internauților. Aceștia au comentat pe seama bustului vedetei, ba chiar au luat-o la întrebări.

„Naturali sau artificiali?”, a fost întrebată Andreea Bănică.

Solista a replicat imediat: „Se vede clar că ai mei sunt după 2 alăptari”.

„Cam lăsați, dar merge”, „Ce decolteu”, „Ți se vede un sân!”, „Sâni superbi”, „Există femeie mai frumoasă? Nu cred!!!  Ești superbă din toate punctele de vedere”, ” Normal… așa, cu sânii la vedere. ce frumos!”, „Hot, baby”, „Ți se văd sânii”, „de ce n-ai sânii mai mari?”, „Femeie fatală”, „Interzis cardiacilor”, „cruci pe umeri și sânii goi”, „Doamne, mare îți este grădina și ce nu face omul pentru a atrage atenția”, au comentat internauții.

Cântăreața Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. Este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016. 

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.