Rapper britanic nominalizat la Grammy 2019, arestat de Biroul de Imigrări din Statele Unite

0

Autoritățile au declarat că muzicianul, care este cetățean britanic a intrat în SUA în mod legal în 2005, dar nu a plecat de atunci din State, așa cum prevăd condițiile unei vize de non-imigrant.

Rapperul, al cărui nume real este Sha Yaa Bin Abraham-Joseph, a fost plasat în arest și pe numele său au început procedurile de deportare.

21 Savage a fost arestat ca parte a unei operațiuni la care au luat parte și agenți federali și forțele poliției locale din Atlanta, acolo unde era stabilit rapperul.

„Abraham-Joseph a fost dus în custodia Ice deoarece stă ilegal în SUA și, de asemenea, este un infractor condamnat anterior”, a spus un reprezentant al birului de Imigrări din Atlanta. Rapperul a fost condamnat pentru acuzațiile de trafic de droguri în Fulton, Georgia, în octombrie 2014.

Un avocat a lui 21 Savage a declarat că încearcă să-l scoată pe clientul său din detenție și să clarifice orice neînțelegere legată de situația lui.

„Domnul Abraham-Joseph este un model pentru tinerii din țară”, a spus ea, „mai ales în Atlanta unde lucrează activ în programele sociale de ajutorare a tinerilor defavorizați”.

21 Savage a fost nominalizat pentru două premii la Gramys 2019, inclusiv albumul anului.

Cu doar două zile înainte de a fi arestat, 21 Savage a lansat clipul oficial…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.