Ramona Olaru despre divorțul de soțui ei: „Ne-am certat pentru că el este antisocial”

0

Ramona Olaru, asistenta atrăgătoare de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani” a comentat rapid după ce presa tabloidă a anunțat că se află pe muchie de divorț cu soțul ei.

Toată lumea a rămas șocată atunci când în presă s-a zvonit faptul că Ramona Olaru urmează să divorțeze de soțul ei. Reacția asistentei sexy de la matinal nu a întârziat să apară. A adus în discuție relația ei cu soțul acesteia, însă nu a confirmat sau infirmat speculațiile.

”Soţul meu e la polul opus faţă de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de aşteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agăţat pe el la mare. (…) Au trecut câţiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relaţie, cu bine cu rău, ba eram, ba nu eram. (…) Amândoi suntem geloşi. Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial şi a pornit mare scandal. Nu îl iert dacă mă înşală. Înseamnă că vrea altceva. Dacă e să fie cu altcineva înseamnă că vrea altceva şi atunci de ce să mai vreau să stau cu omul acela lângă mine”, a afirmat Ramona Olaru pentru cancan.ro, fără să explice de altfel imaginile în care a apărut alături de un alt bărbat.

Potrivit sursei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.