Quentin Tarantino este un regizor cu care femeile se tem să lucreze?

0

Margot Robbie apare pe coperta numărului de iulie al revistei Vogue, iar cu această ocazie, actrița în vârstă de 28 de ani a acordat un interviu publicației, în care vorbește despre visul său de a lucra cu Quentin Tarantino. După ce a jucat impecabil în rolul principal din I, Tonya, pentru care a primit și o nominalizare la Oscar, Margot s-a simțit suficient de încrezătoare în abilitățile sale actoricești încât să ajungă să colaboreze cu regizorul Quentin Tarantino.

Fiind o mare fană a filmelor lui, Margot i-a redactat o scrisoare în care și-a exprimat aprecierea față de filmele lui și dorința de a juca într-unul viitor. Astfel, Margot a ajuns să interpreteze rolul lui Sharon Tate în Once Upon a Time in Hollywood, primul film al lui Tarantino care nu a fost produs de Harvey Weinstein.

Filmul este, de asemenea, primul film realizat de Tarantino după amploarea mișcării #MeToo și acuzațiile de abuz ale Umei Thurman împotriva lui Harvey Weinstein. Uma a povestit că Tarantino a forțat-o să filmeze un accident periculos de mașină pe platourile de filmare de la Kill Bill, pentru care a fost nevoită să ceară să fie înlocuită de o dublură. Mai mult decât atât, Uma a declarat că însuși Tarantino a insistat să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.