Purtătorul de cuvânt al Melaniei Trump o atacă pe Anna Wintour

0

Reprezentanta Melaniei Trump nu a fost încântată să audă comentariile făcute de Anna Wintour, redactor șef al revistei Vogue, în ceea ce privește apariția Primei Doamne pe copertă.

„Apariția pe coperta revistei Vogue nu o definește pe Doamna Trump, a fost acolo, a făcut acest lucru înainte să fie Prima Doamnă”, a spus Stephanie Grisham într-o declarație, potrivit Daily Mail. Melania Trump a pozat pentru coperta publicației în 2005, pentru un pictorial intitulat „Donald Trumps New Bride’ (Noua mireasă a lui Donald Trump).

„Rolul ei ca Prima Doamnă a Statelor Unite și tot ceea ce face este mult mai important decât un pictorial de modă superficial. Acest lucru demonstrează cât de părtinitoare este industria revistelor de modă și arată cât de nesigură este Anna Wintour și ce limită are în gândire. Din păcate, Doamna Trump este obișnuită cu acest comportament ostil”, a adăugat reprezentanta Melaniei. Stephanie se referă la interviul acordat de Anna Wintour celor de la CNN la începutul lunii aprilie, când aceasta a fost întrebată de motivul pentru care Vogue pune Primele Doamne pe copertă (numele Melaniei nefiind niciodată menționat).

„Trebuie să susții ceea ce crezi și trebuie să acorzi un punct de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.