„PSD a mai dat o lege cu dedicație pentru mafia imobiliară”

0

„Azi PSD ul care se bate în piept că România, că tradiția, că identitatea națională, că patriotismul, că Europa, a mai dat o lege cu dedicație pentru mafia imobiliară.

Parlamentul a votat si aprobat inițiativa PSD de abrogare a articolulul 24/1/a) care zice așa: Constituie infracțiuni următoarele fapte: a) executarea, fără autorizație de construire sau de desființare, ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, a lucrărilor prevăzute la art. 3 lit. b); Iar art 3/b) zice așa: lucrări de construire, reconstruire, extindere, reparare, consolidare, protejare, restaurare, conservare, precum și orice alte lucrări, indiferent de valoarea lor, care urmează să fie efectuate la construcții reprezentând monumente istorice, inclusiv la cele din zonele lor de protecție, stabilite potrivit legii;

Deci ideea e că dacă ești proprietar de monument istoric nu mai esși amenințat cu pușcăria dacă îl modifici, ci doar cu amendă. Da hai să vedem care e amenda: păi maxim 100000 de lei. Adică poți să faci ce vrea mușchii tăi la conacul Brătienilor care e o pagină de istorie a României și dai și tu 20000 de euro la stat. Dai jos niște coloane sau niște capiteluri, tragi niște termopane și e ok.

Voturi pentru 184, voturi contra 22, abțineri 4. Hai să avem sărbători fericite că țară nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.