Provocare dezgustătoare pentru concurenții de la Asia Express. Cu ce probă dificilă s-au confruntat în India | Româneşti, Vedete

0

Vezi și – Ce vedete participă în noul sezon „Asia Express” 

Ce au consumat concureții sezonului 2 Asia Express în India

Dat fiind faptul că emisiunea a fost filmată de această dată în India și Sri Lanka, diferențele culturale și-au spus din nou cuvântul. Cele 9 perechi de vedete au trebuit să facă față unor probe de foc, probe dezgustătoare, precum aceea de a se confrunta cu medicina ayurvedică, atât de faimoasă în India.

Chiar dacă la o primă impresie nu poate fi nimic prea complicat în asta, concurenții Asia Express au aflat, de fapt, că în spatele multor tratamente ayurvedice se află… urina de vacă. Vedetele au trebuit să consume acest lichid dezgustător pentru că în India vacile sunt considerate a fi animale sfinte, iar consumul urinei lor este o practică des întâlnită acolo, localnicii crezând că aceasta are efecte tămăduitoare.

Printre celelalte probe dificile la care au mai fost supuse vedetele din România se numără și șlefuirea unor pietre prețioase, culesul de ceai sau învățarea unor dansuri tradiționale.

dansuri la Asia Express

Niciuna dintre aceste probe nu a fost ușoară pentru concurenți, având în vedere că totul trebuia să decurgă conform cutumelor culturale din fiecare țară.

slefuit pietre pretioase la Asia Express

Foto: Diana Oroș/ Antena1

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.