Producătorii serialului „The Crown” caută actriță pentru rolul Prințesei Diana, iar cerințele spun multe despre cum va fi portretizată aceasta

0

Potrivit The Sun, producătorii serialului „The Crown” sunt în căutarea actriței care va interpreta rolul Prințesei Diana în sezonul 4, iar aceștia vor facă un portret cât mai complet al Prințesei de Wales.

Se pare că publicația a obținut o copie a cerințelor pentru acest rol, cea care va fi aleasă urmând să interpreteze rolul Prințesei Diana în perioada în care aceasta avea între 18-22 de ani. Astfel, potrivit The Sun, este nevoie de „o tânără stea cu o forță extraordinară. Trebuie să joace o comedie elegantă, să flirteze și să fie sociabilă pe scena lumii, însă disperată și singură, capabilă de automutilare în momentele cele mai dificile, să aibă intensitatea psihologică pe care a avut-o Mia Farrow în ‘Rosemary’s Baby’”.

O sursă a declarat pentru The Sun că producătorii nu vor trata prea ușor acest sezon. „Peter (Morgan, producătorul) nu se va feri să arate ce impact a avut Diana asupra Familiei Regale, așa cum nu s-a ferit nici când a scris despre Regină. Ar putea agita spiritele”.

Cea mai mare parte din distribuția sezonului 4 a fost deja confirmată, cei mai mulți actori fiind aceiași ca cei din sezonul 3. Olivia Colman va juca rolul Reginei Elisabeta a II-a, iar Helena Bonham-Carter va fi Prințesa…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.