Procurorii au solicitat creșterea cauțiunii pentru producătorul Harvey Weinstein

0

Producătorul american de filme Harvey Weinstein a încălcat uneori condiţiile impuse de instanţă pentru a fi judecat în stare de libertate şi nu a purtat mereu brăţara electronică pentru localizare, conform procurorilor care anchetează acest caz de notorietate şi care au solicitat o creştere a cauţiunii de la 1 milion de dolari la 5 milioane de dolari, transmite vineri Reuters.

Conform procurorilor, de multe ori, Weinstein nu a purtat dispozitivul de localizare ce i-a fost impus de instanţă. „Aceste încălcări ale condiţiilor impuse de instanţă nu au fost întâmplătoare”, conform procurorilor.

Avocatul lui Weinstein, Donna Rotunno, a explicat că aceste încălcări sunt provocate de o problemă „tehnică” şi a precizat că Harvey Weinstein nu a încercat niciodată să fugă. Ea a susţinut că nu este necesară creşterea cauţiunii şi a amintit că clientul său nu a întârziat nici măcar o dată la o şedinţă a instanţei de judecată.

Judecătorul nu a luat încă o decizie la această solicitare a procurorilor şi a programat o nouă audiere asupra acestei probleme pentru miercuri, 11 decembrie.

Harvey Weinstein, 67 de ani, a pledat nevinovat la acuzaţiile că a agresat sexual două femei, una în 2006 şi o alta în 2013. Procesul său va începe la 6 ianuarie 2020.

În…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.