Procesul intentat de Ashley Judd împotriva lui Harvey Weinstein pe care îl acuză de agresiune sexuală a fost respins

0

Ashley Judd nu este singura femeie care l-a dat în judecată pe Harvey Weinstein

Potrivit presei internaționale, un judecător de la un tribunal din Los Angeles a respins, miercuri, acuzațiile de agresiune sexuală formulată de Judd, dar a menționat că actrița poate să îl dea în judecată pe Harvey Weinstein pentru defăimare și distrugerea carierei. Potrivit Reuters, judecătorul Philip Gutierrez a spus că legislația americană privind hărțuirea sexuală la locul de muncă nu acoperă și chestiunea avansurilor sexuale.

În vara anului trecut, actrița Ashley Judd (50 de ani) l-a dat în judecată pe Weinstein, pe care l-a acuzat că i-a sabotat cariera, acesta convingându-l pe regizorul Peter Jackson să nu apară în filmul „Stăpânul Inelelor”, după ce ea i-a respins avansurile sexuale. Judd afirmă că Weinstein i-a spus lui Peter Jackson că a avut o experiență proastă cu ea și a calificat-o drept „o actriță de coșmar”

Producătorul de film Harvey Weinstein va fi judecat pentru agresarea sexuală a două femei, iar procesul va începe pe 6 mai, la un tribunal din Manhattan New York.

Pe numele lui Weinstein au fost formulate cinci capete de acuzare, inclusiv viol, iar dacă va fi găsit vinovat, producătorul riscă chiar și o pedeapsă cu închisoarea pe viață.

Peste 70 de femei, printre care actrițe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.