Probleme de cuplu în timpul vacanței? Nu ești singura

0

Așadar, ne referim la prima întâlnire, la primul sărut, la prima oară când dormiți împreună, prima oară când i-ai cunoscut părinții, prima vacanță petrecută împreună.

Stresul primei vacanțe împreună

Ideea de vacanță petrecută cu partenerul sună mai mult decât perfect… cel puțin pe hârtie. Dar, în mod ironic, acest lucru poate adăuga și mai multă presiune asupra escapadei romantice pe care a-ți organizat-o, cauzând certuri constante și făcându-te să te întrebi dacă trebuie să vă despărțiți, având în vedere ca nici măcar nu vă puteți bucura de coasta Italiei împreună.

Pe lângă faptul că vacanțele reprezintă o pauză bine venită de la monotonia de care abia așteptăm să scăpăm, acestea sunt un prilej de a observa cum te înțelegi cu partenerul tău într-un altfel de mediu. Vacanța cuiva nu este mereu cum pare a fi în fotografiile de pe rețelele de socializare. Decizia de a petrece câteva zile într-o altă țara este o aventură, întrucât vizitezi locuri noi și te familiarizezi cu altă cultură. Însă, în același timp, te scoate din rutina ta zilnică – care probabil este și zona de confort – și te obligă să te adaptezi la un alt mediu.

Iar dacă navighezi prin imprevizibilitatea oferită de un loc nou împreună cu partenerul, puteți să vă observați comportamentul unu celuilalt în aceste circumstanțe – ceea ce poate indica și nivelul de compatibilitate pe termen lung. Așadar, o vacanță petrecută împreună poate să dezvăluie anumite defecte pe care nu le-ai observat înainte la partenerul tău. În timp ce îți faci bagajul pentru vacanță, ia în considerare următoarele steaguri roșii, deoarece îți pot spune dacă sunteți făcut unul pentru celălalt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.