Priyanka Chopra vorbește despre rasismul cu care se confruntă Meghan Markle în presă

0

După unele știri apărute recent în presă, conform cărora Priyanka Chopra ar fi vizitat-o pe Meghan Markle pentru a-i cunoaște băiețelul, actrița a vorbit cu The Sunday Times despre cum este în realitate Ducesa de Sussex. Priyanka Chopra a mai vorbit și despre rasismul cu care Meghan s-a confruntat încă de la începutul relației cu Prințul Harry.

Întrebată dacă ea consideră că toate criticile aduse în mod constant la adresa Ducesei au legături cu rasismul, Chopra a răspuns: „Bineînțeles că au legătură cu rasismul, este un motiv evident. Însă frumusețea lui Meg stă în faptul că a mai trecut prin toate astea. Mulți oameni au început să o cunoască după ce a început relația cu Harry, însă eu o cunoașteam cu mult timp înainte și este exact aceeași persoană”.

Mai mult chiar, Chopra a ținut să sublinieze faptul că Meghan se folosește de poziția ei pentru a vorbi despre problemele care i-au fost întotdeauna apropiate inimii ei. „Acum că are o platformă adevărată, ea vorbește despre aceleași lucruri despre care a discutat mereu. Am petrecut ore întregi discutând despre diferența pe care influența și dialogul le pot face în lumea aceasta, așa că ceea ce vedeți este ea, Meghan autentică”.

În…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.