Priyanka Chopra și Nick Jonas au dezvăluit imagini inedite de la nuntă, alături de familie

0

Chopra și Jonas s-au fotografiat alături de cele două familii, Madhu Chopra, mama Priyankai, Siddhart Chopra, fratele său, părinții lui Nick, Joe Jonas alături de logodnica lui, Sophie Turner, Kevin Jonas alături de soția lui, Danielle, și cel mai mic frate al lor, Frankie.

Aceștia suntem noi. Familia mea. Cu toții îmbrăcați din cap până-n picioare de Ralph Lauren – mulțumim, te iubim! Și cele mai frumoase bijuterii de la Chopard. Mulțumesc Sabyasachi Mukherjee pentru crearea bijuteriilor și a minunatei mele lehenga. Mulțumim Abu Jani Sandeep Khosla pentru crearea celor mai memorabile decorațiuni pentru toate ceremoniile noastre”, a scris Priyanka alături de fotografii.

Chopra și Jonas s-au întors la atribuțiile zilnice după cele trei zile în care au petrecut și și-au celebrat dragostea. „În acest moment trebuie să-mi îndeplinesc responsabilitățile de la muncă pe tot parcursul lunii, ședințe foto și alte angajamente pe care le am. Și nu știu unde vom merge. Încă nu ne-am hotărât. Cred totuși că va fi o surpriză. Cred că asta plănuiește soțul meu”, a spus Priyanka într-un interviu recent întrebată unde își vor petrece luna de miere.

Ieri, fanii au descoperit o nouă fotografie de la nunta celor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.