Priyanka Chopra s-a săturat ca oamenii să comenteze în legătură cu diferența de vârstă dintre ea și Nick Jonas

0

Priyanka Chopra a vorbit recent despre comentariile răutăcioase care încă există în legătură cu diferența de vârstă de 10 ani dintre ea și soțul ei, Nick Jonas: „Mi se pare incredibil cum, dacă abordăm subiectul din altă perspectivă, să zicem că bărbatul este mai în vârstă, nimănui nu-i pasă, oamenilor chiar le place acest lucru.”

Din păcate, negativismul nu a venit doar în privința diferenței de vârstă dintre cei doi. La doar câteva zile după ce s-au căsătorit, o publicație tabloidă a scris un articol cu titlul „Dragostea dintre Priyanka Chopra și Nick Jonas este, într-adevăr, reală?” în care autorul a numit-o pe actriță „o fraudă”. „Nick, Joe, Sophie, mama mea, părinții lui, cu toții erau foarte supărați”, își amintește Priyanka în legătură cu evenimentul nefericit.

Articolul a fost ulterior modificat, iar autorul și-a exprimat scuzele în scris. „Comentând asupra unei stupidități înseamnă că, în final, devine suficient de important pentru că primește atenție. Mulți oameni nu înțeleg acel mod de gândire. Nu este un gând miop, ci un plan pe termen lung”, spune actrița.

Mai mult decât atât, fosta câștigătoare a titlului Miss World a fost criticată și pentru faptul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.