Priyanka Chopra dezvăluie detalii de la nunta lui Joe Jonas cu Sophie Turner

0

Joe Jonas și Sophie Turner au rezervat capela de cununii din Las Vegas cu o săptămână înainte, însă invitații au aflat de abia în urmă cu o seară că urmează să participe la ceremonie. Priyanka Chopra a fost prezentă la mult-așteptatul eveniment și a dezvăluit câteva detalii despre oficierea cununiei de către Elvis, confirmând și că cei doi vor avea o nuntă în Franța, la sfârșitul acestei veri.

„A fost foarte distractiv. Eram la Premiile Billboard. Joe, cred, a avut ideea de a face acest lucru. Dar eram la Premiile Billboard, iar el avea aceste cărți negre pe care le-am primit cu toții. Puțin mai târziu ne invitam prietenii, persoane pe care le întâlnisem. Le-am spus: „În regulă, vom merge să organizăm această nuntă, mergem direct la capelă de aici, și vă rog să veniți.” Așa că i-am avut pe Diplo, Khalid, au fost foarte drăguți, chiar au venit. Diplo a făcut un live pe Instagram cu întreaga nuntă. A fost minunat. Și foarte distractiv”, le-a povestit Priyanka celor de la Access Hollywood.

„A fost epic. Am avut acele extensii de păr foarte lungi și credem că îmi vor zbura pe geam. A fost o seară marca Jophie”, a continuat Priyanka, spunând că și-a scos capul pe geamul limuzinei roz în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.