Prințul William vorbește despre o experiență emoționantă din perioada în care era pilot de elicopter-ambulanță

0

În cadrul evenimentului World Economic Forum, Prințul William a discutat despre importanța pe care trebuie să o acordăm discuțiilor despre sănătatea mintală, vorbind și despre o experiență care l-a afectat profund în perioada în care era pilot de elicopter-ambulanță.

Prințul William a participat la summit-ul internațional în Davos, Elveția alături de alți lideri ai lumii, printre care și prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Arden. O parte din conversația lor a fost publicată de Kensington Palace, Prințul William vorbind despre experiențele emoționante pe care le-a trăit.

Întrebat dacă a avut experiențe care l-au afectat și în ceea ce privește relațiile de acasă, Ducele de Cambridge a declarat că da, a avut astfel de experiențe: „Da, și încă mi se pare foarte dificil să vorbesc despre asta. Devin foarte emoționat când vine vorba despre acest lucru, deoarece se leagă de copiii mei și îmi este greu să vorbesc de asta.”

Prințul William a fost pilot de elicopter-ambulanță din 2015 până în 2017 pentru East Anglian Air Ambulance, perioadă în care devenise deja tată. El ocupase aceeași funcție în urmă cu cinci ani pentru Forța de Căutare și Salvare a Forțelor Aeriene Regale.

Ducele de Cambridge nu a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.