Prințul William i-ar fi ajutat pe Meghan Markle și Prințul Harry să se separe de Kensington Palace

0

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să aibă propria gospodărie regală, birourile fiind situate la Palatul Buckingham. Aceștia s-au separat astfel de Kensington Palace, care îi va reprezenta în continuare pe Prințul William și Kate Middleton. Aceste informații au fost confirmate de Casa Regală printr-un comunicat oficial, însă recent un alt zvon a atras atenția tuturor.

Se pare că Prințul William i-a sprijinit pe Meghan Markle și Prințul Harry să aibă propria echipă și să formeze o nouă gospodărie regală, aceste informații fiind discutate de Emily Andrews și Omid Scobie, reporteri regali.

„O mare parte din echipa lor (a Ducelui și Ducesei de Sussex) va fi împărțită cu Ducele de York, Prințul Edward și Prințesa Anne”, a spus Scobie în podcastul lor, On Heir. „Aceeași echipă de comunicare care lucrează pentru biroul general va fi și la dispoziția lor. Nu vor avea o echipă exclusivă doar pentru ei.”

„Din câte am înțeles, bugetul pentru echipa lor nu a fost neapărat mare, și cel care a intervenit și s-a luptat pentru ca Harry să primească mai mulți bani pentru echipa lui a fost Prințul William, care înțelege cât de mult înseamnă asta pentru Harry și câte își dorește să obține. Totodată,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.