Prințul William a avut o altă „relație pasională” înainte de a o întâlni pe Kate Middleton

0

Prințul William și Kate Middleton formează acum unul dintre cele mai frumoase cupluri, însă asta nu înseamnă că nu au trecut prin clipe mai dificile la începutul relației.

De fapt, potrivit biografului regal Katie Nicholl, William ar fi putut lăsa totul pentru a fi cu o altă femeie, înainte să o cunoască pe Kate.

Astfel, înainte cu câteva săptămâni de a o cunoaște pe cea care i-a devenit soție, William era implicat într-o „relație pasională”, care era atât de serioasă încât l-ar fi determinat pe Ducele de Cambridge să ia în calcul retragerea de la facultate pentru a fi alături de această femeie.

Katie Nicholl povestește despre această relație în cartea sa, „William and Harry: Behind the Palace Walls” și, potrivit acesteia, înainte ca Prințul William să o întâlnească pe Kate la Universitatea St. Andrews, el era îndrăgostit de Arabella Musgrave.

Nicholl scrie în cartea sa, potrivit The Sun, că Arabella făcea parte din „Glosse Posse”, numele dat de William și Harry grupului lor de prieteni. Se pare că aceasta era invitată la petrecerile pe care Prințul William le organiza în subsolul casei Prințului Charles.

Ei se cunoșteau din copilărie, însă William a observat-o pe aceasta mai târziu, în timpul unei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.