Prințul Philip este foarte bine îngrijit în Spitalul Edward VII, a declarat fiul său Charles

0

Prinţul Philip, soţul în vârstă de 98 de ani al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, este foarte bine îngrijit în spitalul londonez în care a fost internat vineri, ca măsură de precauţie, a dezvăluit luni fiul său cel mare, prinţul Charles, fără să precizeze însă dacă tatăl lui va fi externat la timp pentru a putea petrece Crăciunul alături de familia regală britanică, informează AFP.

„Este foarte bine îngrijit la spital”, a declarat prinţul de Wales în timpul unei vizite într-o zonă inundată din nordul Angliei. „Este tot ceea ce ştim pentru moment”, a adăugat prinţul Charles.

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 98 de ani, a fost internat vineri la spitalul londonez Edward VII pentru „a fi ţinut sub observaţie din cauza unor probleme de sănătate preexistente”, a anunţat Palatul Buckingham, evocând în acelaşi comunicat de presă „o măsură de precauţie”.

De atunci, nicio precizare nu a fost dată publicităţii despre natura problemelor de sănătate cu care se confruntă prinţul britanic, nici despre durata spitalizării sale, cu câteva zile înainte de Crăciun, pe care familia regală îl petrece în mod tradiţional pe domeniul Sandringham din comitatul Norfolk, în nordul Angliei.

În ceea ce o priveşte, regina Elisabeta a II-a nu şi-a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.