Prințul Harry vorbește despre faptul că va deveni tată într-un discurs emoționant

0

Prințul Harry a participat ieri la evenimentul Commonwealth Youth Roundtable care a avut loc la Lancaster House, în Londra. Ducele de Sussex, care este și Commonwealth Youth Ambassador, a ținut un discurs emoționant în fața celor prezenți la eveniment, explicând cât de important este rolul celor tineri în comunitate.

„Fiind o persoană care urmează să devină tată, sunt conștient de responsabilitatea noastră să facem această lume mai bună, iar locuitorii ei să fie mai răspunzători pentru generația următoare. Singurul mod prin care putem vedea progresul este nu prin șansă, ci prin schimbare’, a spus acesta.

Prințul Harry a vorbit și despre locurile pe care le-a vizitat în turul regal din Australia, Fiji, Tonga și Noua Zeelandă, înainte de începerea acestui turneu regal fiind anunțată și vestea că Meghan Markle este însărcinată.

„În toate acele locuri a fost incredibil să văd că oameni tineri ca voi creează soluții inovative și inteligente pentru provocările diverse pe care le întâlnesc – fie că este vorba despre o sănătate mentală mai bună pentru toată lumea, eradicarea sărăciei extreme și îmbunătățirea accesului la educație pentru fete sau evidențierea efectelor foarte reale și luptele zilnice ale…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.