Prințul Harry vobește despre dependența de social media și pericolele la care se expun tinerii

0

În timpul unui eveniment oficial, Prințul Harry a vorbit despre pericolele la care se expun tinerii în social media, precum și în jocuri, atrăgând atenția totodată asupra importanței discuțiilor despre sănătatea mintală.

Prințul Harry s-a întâlnit cu familii, copii și tineri la YMCA în Londra și a vorbit cu reprezentanții organizațiilor Stonewall și Young Minds despre modul în care social media și jocurile afectează relațiile interumane și creează o zonă sigură pentru bullying-ul cibernetic.

Prințul Harry a vorbit despre dependența de Instagram și Twitter și despre comentariile negative care apar întotdeauna, explicând că există atât de multă negativitate, iar tinerilor le este greu să vorbească despre asta.

„Social media dă o dependență mai mare decât drogurile și alcoolul și rețelele sociale sunt mai periculoase, deoarece este totul este normalizat și nu există restricții”, a declarat Prințul Harry.

„Fără legătura umană, când ai o problemă, nu ai unde să te duci și singurul loc în care ai putea ajunge este online și ai putea fi atacat”, a adăugat Ducele de Sussex.

Acesta a criticat și jocurile video, explicând că nu sunt întocmai recomandate pentru toți copiii. „Este ca și cum ai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.