Prințul Harry va avea concediu paternal

0

Se pare că Prințul Harry vrea să fie un tată modern și va avea concediu paternal, el urmând să fie alături de Meghan Markle în primele două săptămâni de la nașterea copilului.

Ducele de Sussex își va întrerupe angajamentele oficiale pentru a o ajuta pe Meghan, deoarece este „un lucru pentru un tată modern”. Un prieten apropiat al Prințului Harry a declarat pentru Daily Mail că „el nu are nevoie de concediu paternal, deoarece nu lucrează în modul în care o fac cei mai mulți oameni, însă consideră că este un lucru pe care îl face un tată modern”.

Ultimul job plătit pe care l-a avut Prințul Harry s-a încheiat în 2015, el fiind căpitan în armată timp de 10 ani. Acesta se ocupă acum de îndatoririle stabilite de Regina Elisabeta a II-a și de tatăl său, Prințul de Wales. Pauza Prințului Harry a fost confirmată și de un reprezentant de la Palatul Buckingham, acesta spunând că „Majestatea sa îi va îngădui o pauză de la angajamente”.

Potrivit Daily Mail, Ducesa de Sussex ar putea deveni mamă chiar și săptămâna viitoare, dacă va intra mai devreme în travaliu, un lucru des întâlnit în cazul femeilor care devin mame după ce au depășit 35 de ani. Totodată, în această perioadă, cel mai probabil…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.