Prințul Harry și Meghan Markle se gândesc să petreacă un an sabatic în Africa | Străine, Vedete

0

Conform presei britanice, Prințul Harry își dorea de multă vreme un an sabatic, în care să se concentreze pe probleme de mediu și de sănătate, în Africa, pentru a-i duce mai departe moștenirea mamei lui, Prințesa Diana. Se pare însă că prințul ar fi convins-o acum și pe Meghan Markle să facă împreună această mutare, după nașterea copilului, pentru că astfel vor avea parte de mai multă intimitate și vor putea petrece timp prețios împreună, ca proaspătă familie.

Ducii de Sussex s-ar putea muta, așadar, în viitorul apropiat, în Botswana sau în Africa de Sud. Se pare că după nașterea copilului, reprezentanții Palatului Regal se vor întâlni cu cei de la guvern, pentru a discuta pe marginea acestui subiect și mai ales despre costurile unei astfel de deplasări.

Se pare că există îngrijorări legate de securitatea Ducilor de Sussex, în cazul în care se vor hotărî să facă acest pas. Având în vedere că Poliția Metropolitană asigură o parte din costurile de securitate ale celor doi, asta ar putea însemna cheltuieli majore, pe lângă personalul care ar trebui să meargă în Africa după Harry și Meghan.

Conform DailyMail, unitatea SO14, care asigură protecția și paza familiei regale, cheltuiește anual 130 de milioane de lire, în acest scop. O călătorie pe care Harry și Meghan ar face-o în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.