Prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea muta în Canada din cauza presei britanice

0

Potrivit US Weekly, Prințul Harry s-a săturat de articolele publicate de tabloidele din Marea Britanie și se gândește serios să se mute cu Meghan și fiul lor, Archie, în Canada, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc.

Potrivit unei surse citate de publicație, toate poveștile publicate au rănit-o pe Meghan, iar Harry se teme că acest lucru le va afecta și relația, dacă el nu face nimic. Tocmai de aceea el a deschis procese separate împotriva Mail on Sunday și The Sun. „Neplăcerile s-au acumulat, iar Harry refuză să nu facă nimic în timp ce presa britanică o atacă pe Meghan și îi invadează intimitatea. Meghan pare o femeie puternică, însă a fost afectată puternic de poveștile negative scrise despre ea.”

Prințul Harry se teme că toate aceste știri false vor avea un efect asupra vieții lor și le va putea afecta căsnicia. „El este îngrijorat că recenta acțiune a presei va avea un impact asupra relației cu Meghan, precum și asupra relației lor cu familia regală și publicul”, a declarat aceeași sursă.

În plus, o sursă a adăugat că Meghan și Harry nu au eliminat posibilitatea de a se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.