Prințul Harry și Meghan Markle au propriul cont de Instagram

0

Prințul Harry și Meghan Markle au, în mod oficial, un nou cont de Instagram. Ducele și Ducesa de Sussex au propriul cont – @SussexRoyal, ca urmare a separării de Kensington Palace.

Nu este deloc surprinzător că a fost creat acest cont, deoarece luna trecută a fost publicată o declarație potrivit căreia Harry și Meghan vor avea propria gospodărie regală, cu o altă echipă de angajați. Schimbarea a fost anunțată pentru această primăvară, Ducele și Ducesa de Sussex separându-se de Prințul William și Kate Middleton.

Potrivit declarației publicate luna trecută, noua echipă a Prințului Harry și a lui Meghan „va asigura sprijinul permanent în ceea ce privește munca Ducelui și Ducesei de Sussex când ei își creează familia și se mută oficial la Frogmore Cottage.”

Pe contul Ducelui și Ducesei de Sussex a apărut deja și prima postare: „Bine ați venit pe contul nostru oficial; abia așteptăm să împărtășim munca pe care o iubim, cauzele pe care le sprijinim, anunțurile importante și oportunitatea de a face cunoscute lucruri importante. Vă mulțumim pentru sprijin – Harry & Meghan”.

Abia așteptăm să vedem primele imagini cu cei doi.

Citește și:
De ce Meghan Markle și Prințul Harry s-au separat complet de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.