Prințul Harry, prima declarație după ce a devenit tată: „A fost uimitor” | Străine, Vedete

0

După ce au anunțat pe contul oficial de Instagram că au devenit părinții unui băiețel în dimineața zilei de 6 mai, Prințul Harry a făcut o scurtă declarație în fața presei britanice.

După ce au așteptat mai bine de 40 de săptămâni să-și strângă în brațe bebelușul, ziua cea mare a sosit pentru Meghan Markle și Prințul Harry. La mai puțin de un an de la nunta lor, cei doi au devenit părinții unui băiețel. Vestea a fost anunțată atât pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex, cât și prin viu grai de nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii, care a stat de vorba cu presa prezentă la Windsor, potrivit Libertatea.

Radiind de fericire, Prințul Harry a mărturisit că a trăit o experiență extraordinară: ”Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată.”

„Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea”, a adăugat el, recunoscând faptul că nu s-au hotorât încă în privința numelui pe care îl va purta fiul său.

Jovial, cu un zâmbet…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.