Prințul Harry glumește pe seama sarcinei lui Meghan Markle

0

Meghan Markle urmează să devină mamă în luna aprilie, însă asta nu o împiedică să participe la evenimente, ea impresionând în continuare prin ținutele purtate. Pentru gala care a avut loc pe 7 februarie, Ducesa a ales să poarte o ținută Givenchy compusă dintr-o cămașă albă și o fustă neagră lungă, cu o crăpătură, look-ul ei amintindu-se de ținutele purtate de Carolyn Bessette Kennedy.

Ducele și Ducesa de Sussex au participat la Endeavour Fund Awards, o gală prin care sunt onorați veteranii răniți, care au folosit sportul pentru a se recupera.

Cei doi s-au concentrat asupra evenimentului, însă aceștia au vorbit și despre viitorul copil. În timp ce vorbea despre un nominalizat înaintea ceremoniei, Meghan a spus că Harry va fi „cel mai bun tată”, potrivit corespondentului Lizzie Robertson.

În schimb, Prințul Harry a făcut un comentariu amuzant și adorabil, „este un bebeluș mare acolo”, glumind acesta pe seama sarcinii lui Meghan Markle.

În timpul ceremoniei, Meghan a ținut un discurs în care i-a felicitat pe nominalizați pentru reușitele lor și pentru felul în care i-au motivat și pe alți oameni. „Nu aveți sentimentul acela mulțumitor dacă fiecare dintre voi nu este suficient de curajos să facă primul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.