Prințul Harry a cucerit-o pe Meghan Markle prin mesajele trimise la începutul relației

0

În timpul interviului acordat după logodnă, Meghan Markle și Prințul Harry au vorbit foarte puțin despre momentele de la începutul relației, însă reporterul regal Omid Scobie a oferit mai multe detalii pentru Royal Box (Yahoo UK) despre modul în care cei doi și-au consolidat relația la început.

Se pare că a fost vorba despre o mulțime de mesaje, chiar și mesaje private pe Instagram, un lucru mai neobișnuit dacă stăm să ne gândim că, teoretic, membrii familiei regale au doar contul oficial, administrat de biroul de presă. Se pare că Prințul Harry nu respectă acest lucru și are un cont personal, obișnuind atunci să îl folosească pentru a vorbi și cu Meghan Markle, care încă avea contul de Instagram activ și chiar și blogul de lifestyle, The Tig.

În primele zile își trimiteau mesaje private. Harry iubește să folosească emoji, foarte multe emoji”, a declarat Omid Scobie. Deși acesta nu a dezvăluit dacă Ducele de Sussex are și un emoji preferat, se pare că el are și un cont secret de Facebook, dar și de Twitter. „Știm că Prințul Harry are un cont secret de Instagram, este și pe Twitter. Prințul Harry mi-a spus să urmărește pe social media o parte din reporterii regali pentru a vedea ce fac. Cred că el este atent…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.