Prințesa Sofia a Suediei și-a sărbătorit ziua de naștere făcând public un nou portret oficial

0

Curtea regală a Suediei a dezvăluit un nou portret al Prințesei Sofia alături de un mesaj dedicat zilei sale de naștere.

Fotografia a fost făcută de Erika Gerdemark, iar frumoasa Prințesă Sofia apare zâmbind în poză, purtând un pulover crem, pantaloni negri și părul perfect drept. Tot Erika Gerdemark este cea care a făcut portretul publicat în august, acesta marcând prima aniversare a Prințului Gabriel.

Sofia s-a căsătorit cu Prințul Carl Philip, cel de-al doilea fiu al Regelui Carl Gustaf al XVI-lea și al Reginei Silvia, în 2015. Înainte de căsătoria cu acesta, ea era model și fostă participantă la un concurs TV numit Paradise Hotel.

Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip au acum doi copii, Prințul Alexander și Prințul Gabriel, iar Prințesa este cunoscută pentru implicarea sa în colaborarea cu organizațiile care sprijină dezvoltarea copiilor.

În 2015, la scurt timp după nunta lor, Prințul Carl Philip și soția sa au înființat Fundația Carl Philip și Prințesa Sofia, care luptă împotriva bullying-ului. În același an, Sofia a ținut un discurs impresionant în Africa de Sud, în care a arătat cât de pasionată este să ajute copiii din întreaga lume. „Mi-am petrecut mai mult de cinci ani în această țară…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.