Prințesa Diana ar fi supraviețuit accidentului dacă ar fi luat o măsură simplă de precauție

0

Dr. Richard Shepherd susține că rana fatală a Dianei a fost mică, „într-un loc greșit” și atât de rară cum niciun patolog nu a mai văzut până în acel moment.

Prințesa de Wales a fost ucisă într-un accident rutier, la Paris, în urmă cu aproape 22 de ani, însă aceasta ar fi supraviețuit dacă ar fi purtat centura de siguranță, a precizat medicul patolog, citat de The Mirror.

Acesta este de părere că dacă ar fi purtat centura, mama prinților William și Harry ar fi apărut în public după două zile cu vânătăi și oase rupte, dar ar fi fost în viață.

Dr Shepherd, care a revăzut dovezile din acest caz, spune că ruptura unei vene dintr-un plămân al Prințesei Diana este ceva foarte rar.

Rana ei specifică este atât de rară că nu am mai văzut niciuna în întreaga mea carieră. Rana Dianei era foarte mică, dar în locul greșit”, a explicat el.

Acesta susține că moartea Prințesei este un exemplu clasic de „dacă”.

Dacă ar fi purtat centura de siguranță, dacă ar fi lovit scaunul din fața ei într-un unghi diferit sau la o viteză mai mică, dacă ar fi fost urcată imediat într-o ambulanță, a scris medicul patolog în cartea sa, „Unnatural Causes”.

Dacă ar fi purtat centura de siguranță cel mai probabil ar fi apărut în public două zile mai târziu, cu un ochi negru, cu coaste…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.