Prințesa Beatrice se va căsători anul acesta?

0

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi au gânduri serioase de căsătorie, cei doi mutându-se deja împreună, după ce și-au confirmat relația în luna noiembrie a anului trecut. O sursă apropiată le-a spus celor de la The Sun: „Petrec fiecare moment împreună. Nu știu sigur dacă el deja a cerut-o în căsătorie, dar discută despre asta, urmând să se concretizeze la sfârșitul acestui an sau la începutul lui 2020. Știu că părinții ei sunt încântați iar Ducesa se gândește deja la ce va purta la ceremonie.”

Beatrice le-a făcut cunoștință prietenilor săi cu Edoardo la două luni după ce au început să formeze un cuplu, la o petrecere exclusivistă organizată de miliardarul indian Lakshmi Mittal, în luna noiembrie. Cei doi se cunosc de mult timp, însă, Beatrice fiind prezentă la înmormântarea tatălui vitreg al lui Edoardo, Christopher Shale, care a murit în urma unui stop cardiac în 2011. După ce prietenia dintre ei s-a transformat în iubire, Beatrice i-a făcut cunoștință lui Edoardo, al cărui tată este Contele Alessandro Mapelli Mozzi, cu Ducele și Ducesa de York.

Edoardo are un fiu în vârstă de doi ani, numit Wolfie, dintr-o relație anterioară, și este fondatorul firmei de consultanță…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.