Principalele diferențe dintre mobila clasică, modernă și premium și cum să alegi tipul de mobilă potrivit pentru locuința ta

0

Dacă tocmai te-ai mutat într-o locuință nouă, sau vrei să dai un look diferit celei pe care o deții deja în vederea închirierii prin schimbarea pieselor de mobilier din interior, ai la dispoziție trei tipuri de mobilă din care să alegi:

  • mobilă clasică;
  • mobilă modernă;
  • mobilă premium.

Însă cea mai bună variantă pentru tine depinde mult în funcție de spațiul pe care îl deții și motivul pentru care vrei să-l mobilezi. De exemplu, pentru a pregăti un apartament în vederea închirierii în regim hotelier, prin funcționalitatea ei, mobila modernă este mai potrivită decât celelalte două variante. Iar pentru o locuință obișnuită, un mix din toate trei se poate transforma într-o idee îndrăzneață și plină de bun gust.

De aceea, în continuare, pentru a putea face o alegere informată în legătură cu decizia de schimbare a atmosferei într-un apartament, vom discuta despre atuurile fiecărui tip de mobilier în parte și vom vorbi de asemenea și despre locurile în care fiecare din acestea se potrivește cel mai bine.

Toate tipurile de mobilier modular prezentate mai departe pot fi achiziționate din magazinul online cu mobilă import Genarom și pentru o mai bună imagine de ansamblu recomandăm și o vizită în showroom-ul acestuia de pe Splaiul Unirii, nr. 197, din București. Astfel, cu indicațiile primite în acest articol și văzând live fiecare piesă de mobilier în parte, îți vei putea transforma spațiul în locuința mult visată.

Mobilă clasică

Mobilierul clasic are un aer atemporal. El sfidează trecerea timpului și se potrivește atât în locuințele cu istorie cât și în cele noi datorită aspectului său sofisticat. Ca și muzica, piesele de mobilier clasice au ceva în plus față de cele moderne, câteva detalii care rămân în mintea privitorului mult timp chiar și după ce acesta nu mai are un contact direct cu ele. Poate fi vorba despre tapițeria de calitate a scaunelor sau canapelelor, sau ornamentele prin care iese în evidență ceva atât de simplu ca un dulap, o vitrină sau o bibliotecă dintr-o colecție de mobilă Black Red White.

Mobilă modernă

Mobila modernă este tipul de mobilă cel mai potrivit pentru o locuință dinamică. Ea se adaptează ușor nevoilor locatarilor și se definește prin minimalism. Este bine să alegi întotdeauna mobilă comandă atunci când vrei să obții un look modern, impecabil. Când vine vorba de mobilă modernă poți alege culori îndrăznețe sau poți opta pentru alb și negru care se potrivesc cu orice.

Mobilă premium

Mobila premium este o mobilă care combină calitățile mobilierului clasic cu cele ale mobilierului modern și iese în evidență prin aspectul său luxos. Nu este un tip de mobilier fragil pentru că nu are la fel de multe detalii și decorațiuni ca mobilierul clasic, dar nici nu este la fel de simplu ca mobila comanda modernă și de aceea se potrivește mai mult pentru o locuință de familie decât una amenajată cu scopul de a fi închiriată.

O piesă de mobilier versatilă care aduce un aer chic în orice casă

Nu uita că indiferent de mobilierul pe care îl preferi, sau motivul pentru care îți amenajezi casa, există piese de mobilier prin care îți poți exprima originalitatea și creativitatea fără a lua în calcul dacă fac parte dintr-o anumită categorie sau nu. De exemplu, comoda PORTI 45 stejar antic cu elemente din lemn masiv.

O astfel de comodă se potrivește de minune într-o living open space cu mobilă bucătărie pe comandă, într-un dormitor clasic, sau chiar într-o camera de copii devenind piesa principală din orice încăpere.

Culoarea lemnului natural a acestei comode cu fronturi din stejar se camuflează de minune indiferent de celelalte esențe ale mobilei, fiind percepută de ochi ca o culoare neutră.

La fel ca toate celelalte obiecte de mobilier prezentate aici și comoda PORTI 45 din stejar rustic poate fi achiziționată din magazinul Genarom, completând elegant încăperea în care este așezată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.