Primul magazin Topshop Topman din România se deschide pe 15 martie

0

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN se deschide pe 15 martie 2019, ora 10:00, în București Mall. Brandurile britanice vor beneficia de un spațiu de 1.000 de metri pătrați și o prezentare spectaculoasă, având un concept unic de design de magazin în premieră mondială. Voici La Mode Group este deținătorul francizei și cel care se va ocupa de extinderea brandului britanic în România.

Magazinul din România este rezultatul incredibil a doi ani de muncă a echipei internaționale de design interior TOPSHOP TOPMAN! Cu un concept nemaiîntâlnit în magazinele din România și un joc de lumini, dar și o cameră dedicată serviciului complementar de Personal Shopping, disponibil doar prin programare, TOPSHOP TOPMAN București Mall va atrage atenția tuturor clienților și iubitorilor de modă.

Primul magazin Topshop Topman din România își deschide porțile pe 15 martie, în București Mall

„Sperăm ca sosirea acestor branduri în România pe 15 martie, în București Mall, să fie primită cu entuziasm de către comunitatea iubitorilor de fashion. Suntem încântați să pornim în această călătorie și să avem privilegiul de a expune acest concept nou în România, o țară a căror consumatori sunt extrem de fashionable. Avem pregătit un plan pe cinci ani și putem confirma deja că vom mai deschide încă trei magazine în următorul an”, a spus Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group.

Brandul care vinde la nivel global o pereche de jeans la fiecare 10 secunde va dedica 70% din spațiul comercial colecțiilor TOPSHOP de haine și accesorii din liniile mainline, Boutique și denim, în timp ce 30% din suprafață va fi ocupată de colecțiile TOPMAN mainline, denim și formal outwear.

Un preview al colecțiilor dezvăluie salopete din denim, rochii tricotate, din jerseu sau de tip cămașă cu imprimeu de piele de șarpe, pantaloni lejeri cu animal-print, trenciuri și jachete din vinilin, botine și sandale, curele…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.