Primele fotografii cu clanul Borcea! De sărbători, omul de afaceri și-a strâns laolaltă cei șapte copii pe care îi are cu patru femei!

0

În premieră, fostul acționar dinamovist i-a avut alături de Crăciun și de Revelion pe toți moștenitorii, iar Libertatea vă prezintă imagini în exclusivitate. Familia mare a lui Borcea va fi și mai mare în prima parte a lui 2019: Valentina, frumoasa lui soție, va naște curând, Cristi fiind fericitul viitor tătic al unor gemene, el povestind tot pentru Libertatea că este emoționat la gândul că va avea încă două fetițe.

Crăciun în prima casă

De ce viața bate filmul? Fiindcă familia Borcea a făcut Crăciunul cu toți copiii lui tocmai în casa primei soții, Mihaela, în Pantelimon! Valentina se înțelege foarte bine cu prima consoartă a lui Cristi, cu care omul de afaceri are trei copii, și care a acceptat să țină evenimentul acolo.

Mihaela este o femeie de afaceri de succes și i-a fost alături în momentele dificile din detenție, iar cei doi au păstrat o relație cât se poate de normală după ce-au fost căsătoriți două decenii.

Toți copiii au fost în jurul bradului de Crăciun, s-au împărțit cadouri și s-au cântat colinde. „A fost dorința mea să-i reunesc pe toți, fiindcă eu îi iubesc pe toți. Ei îmi vor duce numele mai departe. Normal, cei mici sunt mai avantajați, ei sunt și mai puși pe joacă, nu mai pot pe cei mari să-i iau în brațe și să-i mângâi,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.