Primele declarații ale Roxanei Ionescu după ce a pierdut sarcina

0

Roxana Ionescu a trecut prin clipe groaznice în vara acestui an, atunci când a pierdut o sarcină ce se afla în luna a șasea. Acum însă, vedeta și-a adunat puterile și a discutat despre cel mai dificil moment din viața ei.

În timpul emisiunii „La Mărtuță”, Roxana Ionescu a dat primele declarații despre momentul în care și-a pierdut bebelușul și despre cum a reușit să depășească acest moment foarte greu.

”Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă şi să am parte de o bucurie… Cel mai frumos moment care din păcate a fost şi cel mai trist din ultimii 12 ani..ce s-a întâmplat cu bebe”, a afirmat Roxana Ionescu, conform lamaruta.protv.ro.

„În general e greu normal, dar încerc să nu stau cu gândul doar acolo şi să mă detaşez cât se poate. Dacă stau şi mă îngrop în acea problemă, tot mie îmi fac rău şi celor din jurul meu, pentru că devin o pacoste pentru ei”, a completat ea.

Roxana Ionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tinu Vidaicu, partenerul acesteia fiind cel care a anunțat că vedeta a pierdut sarcina. Acest episod se întâmpla în vara acestui an.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înţeles că se întâmplă des. Din fericire, am înţeles că nu este o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.