Prima reacție a lui Gigi Becali după scandalul de proporții cu fostul ginere al lui Traian Băsescu. „Îl bat cu o mână, nu-mi trebuie două mâini”

0

Altercația dintre cei doi a avut loc cu două zile înainte de Revelion, la hotelul de cinci stele din Poiana Brașov unde finanțatorul stelist a petrecut trecerea dintre ani. Syda ar fi sărit la gâtul lui Gigi Becali după ce acesta l-ar fi tachinat.

După ce s-a aflat despre cele întâmplate între el și Bogdan Ionescu Syda, Gigi Becali a avut prima reacție.

„Eu îl bat cu o mână pe Syda, nu-mi trebuie două mâini. Dacă vreau îl bat chiar cu mâna lui. După acest incident, Syda a și plecat și i-am dat și interzis să mai stea în Poiană. I-am zis: În Poiană nu mai stai.

A și plecat și n-a mai venit nici să facă Revelionul la hotel. Nu mai zic de Syda, un maimuțoi, mă bătea pe mine. Nu am avut niciun bodyguard. I-am spus în glumă că Băsescu nu a dat grațierea, nu a dat amnistia. Atunci el a spus nu știu ce, după care i-am spus să tacă din gură, continuând să vorbească urât. Asta a fost tot.

Eu dacă îi dădeam un pumn lui Syda îl adormeam direct, nu mai era nevoie ca să se mai scoale. Ăsta a fost norocul lui, că nu s-a sculat de pe scaun. Dacă se scula de pe scaun îl loveam, nu  poți lovi un om care stă pe scaun”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune, potrivit spynews.ro.

Citește și: VIDEO | Robert Zicman, copilul genial al României, construieşte un radio…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.