Prima imagine cu fetița Ioanei Grama este cu adevărat emoționantă

0

În vârstă de 26 de ani, Ioana Grama a născut în dimineața zilei de duminică o fetiță care a primit numele de Ayana. Ioana a ales să nască natural la o clinică destul de cunoscută din Cluj-Napoca. 

Chiar după ce a născut, Ioana Grama a postat pe Instagram Stories mai multe imagini cu ea, spunându-le fanilor că atât ea, cât și fetița ei, Ayana, se simt bine: „Suntem bine. Ayana este perfectă. Am născut natural, la ora 3:37 şi până acum trei ore am avut-o cu mine, am alăptat, a fost minunat. Am trimis-o să mă pot odihni şi încerc să dorm pe reprize. Naşterea naturală e miraculoasă. Nu mă doare nimic şi merg singură la baie. Vă mulţumim pentru toate mesajele”, a scris Ioana Grama pe Instagram, chiar după ce a născut.

Pe tot parcursul sarcinii, Ioana Grama le-a vorbit sincer urmăritorilor de pe rețelele de socializare despre problemele cu care s-a confruntat, dar a spus și că perioadele mai grele au făcut-o mai puternică: „Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl ai atunci când iți simți copilul mișcând. Pentru mine, asta e cea mai frumoasă parte a sarcinii, în rest, nu e…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.