Prima imagine cu cel de-al treilea copil al cuplului Blake Lively & Ryan Reynolds

0

Ryan Reynolds a postat prima imagine cu cel de-al treilea copil al său și al lui Blake Lively, dezvăluind în același timp, că este vorba de o fetiță.

Actorul din Deadpool a postat pe Twitter o imagine în care apare alături de soția lui și noul născut, însă, în maniera în care ne-a obișnuit deja, a ascuns fața fetiței folosind un emoticon zâmbăreț.

Fanii care îl urmăresc pe actorul în vârstă de 42 de ani pe Twitter l-au felicitat pentru cel de-al treilea copil și au și glumit pe seama modului în care Ryan a ales să ascundă fața micuței. „Copilul tău are zâmbetul lui Blake” sau „Ce frumoasă poză de familie. Micuța are ochii tăi” sunt doar două dintre comentarii.

Actorul nu a dezvăluit și numele pe care l-au ales pentru fetiță. Blake Lively și Ryan Reynolds mai au împreună două fiice, James, în vârstă de 4 ani și Inez, în vârstă de 2 ani.

Deși nu putem vedea fața micuței în poza postată de Reynolds, imaginea ne prezintă un cuplu foarte îndrăgostit și foarte fericit. În plus, actorul a ales să folosească această imagine și pentru a trasmite un mesaj important…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.