Prima dată după 30 de ani, Gala Oscar nu va avea o gazdă oficială

0

Un publicist al Academiei de Arte și Științe ale Cinematografiei a declarat, pentru Fox News luni, că gala din 24 februarie va continua fără o gazdă principală pentru a doua oară în istoria sa.

În schimb, cele 13 vedete care vor prezenta categoriile și vor oferi premiile vor avea un rol mult mai important decât până acum.

Numele celor 13 au fost făcute publice, iar printre aceștia se află Tina Fey, Whoopi Goldberg, Brie Larson, Daniel Craig sau Jennifer Lopez.

Actorul și comedianul Kevin Hart a fost forțat să se retragă în decembrie, la scurt timp după ce a fost anunțat drept gazda ediției din 2019 a Oscarurilor, după ce o serie de mesaje publicate pe Twitter în 2009 și considerate homofobe, au fost făcute publice. În unul dintre mesaje, Hart spunea că nu-l va lăsa pe fiul să se joace cu păpuși, pentru că „e gay”.

Cu trei săptămâni înainte de gala premiilor Oscar de la Los Angeles, 13 vedete de cinema şi televiziune au fost anunţate luni ca prezentatori

Cele 13 vedete care vor prezenta premiile sunt Daniel Craig şi Brie Larson, Awkwafina, Chris Evans, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Jennifer Lopez, Amy Poehler, Maya Rudolph, Amandla Stenberg, Charlize Theron, Tessa Thompson şi Constance Wu.

„Acesta este un moment important în istoria Oscarurilor”, a declarat într-un comunicat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.