Prietenul lui Andrei Ștefănescu a murit. “Am crescut împreună“

0

Andrei Ștefănescu a făcut anunțul în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars. „Nicu era prietenul meu, ne vedeam săptămânal. Am crescut împreună. Vreau să psun şi eu condoleanţe familiei lui Corsicanu. Azi noapte mi-a spus Mara Bănică, m-a sunat. Un eveniment foarte trist pentru noi. El a mai avut mici probleme, şi-a făcut o operaţie la stomac, a avut mici probleme. Dar nu era un om bolnav… Dar iată ce înseamnă să fii rapidist. Efectiv în momentul în care Daniel Pancu a mers cu colegii să îl colinde, s-a emoţionant şi a căzut…”, a povestit Andrei Ştefănescu la Antena Stars.

Ziua de sărbătoare s-a transformat într-o tragedie. Nicu Răducanu ‘Corsicanu’ a făcut infarct în timp ce era colindat, informează gsp.ro. Fratele lui Gigi ‘Corsicanu’ avea 51 de ani. Medicii de pe salvare i-au acordat primul ajutor și au încercat timp de o oră să-l resusciteze, dar nu s-a mai putut face nimic.

Citește și

Tăcerea e de aur: statul a dat aproape jumătate de milion de euro pentru 7 deputaţi care n-au scos un cuvânt în plen timp de doi ani

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.