Prezentatoare TVR Albertina Ionescu, despre despărțirea de Valentin Butnaru. „Când oamenii ajung să nu mai aibă același drum în viață”

0

Albertina Ionescu, de la TVR, a format un cuplu foarte frumos cu Valentin Butnaru, de la Antena 1. Cei doi s-au separat anul trecut. Pe durata relației lor, Albertina Ionescu și Valentin Butnaru au fost foarte discreți în ceea ce privește povestea lor de dragoste.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, vedeta de la TVR a fost întrebată despre despărțirea de Valentin Butnaru.

„Da, nu am dat curs apariţiilor în reviste, ne-am dorit foarte mult ca viaţa noastră privată să fie doar a noastră. A fost drăguţ să postăm din când în când fotografii care arătau bucuria noastră. Iar la un moment dat, când oamenii ajung să nu mai aibă acelaşi drum în viaţă, eu sunt de părere că mai bine ne strângem mâna, ne zâmbim frumos şi spunem: „OK, ştim clar că nu avem acelaşi drum”.

Dacă am ajuns la aceas­tă concluzie, timpul e atât de preţios, nu ni-l dă nimeni înapoi şi noi trebuie să ni-l petrecem în aşa fel încât să fim mulţumiţi noi cu noi. Pun foarte mult preţ pe asta, pentru că, dacă noi, în cuplu, nu suntem împliniţi cu noi înşine…”, a declarat Albertina Ionescu.

„Ştiu că pentru mulţi oameni este puţin greu de acceptat faptul că două persoane care au fost împreună pot rămâne prieteni după ce se despart. Este posibil, mie mi s-a întâmplat să rămân…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.