Prezentarea generala a suplimentului alimentar Profecund si Myosun

0

Problemele legate de fertilitate nu mai reprezinta acum un impediment!

Totul datorita celor mai inovatoare si naturiste produse lansate pe piata in ultima perioada. Pentru ca o sarcina sa decurga in regula este necesar un ciclu menstrual si un proces al ovulatiei regulate. Iar daca ca femeie te confrunti cu probleme de acest gen atunci ar trebui sa te gandesti ca exista anumite cauze pentru care se intampla acest lucru.

Un ciclu menstrual neregulat poate fi dat de multiple cauze inclusiv: sarcina, dezechilibre hormonale, infectii ( boli cu transmitere sexuala), cancer (uterin sau vaginal), traumatisme sau anumite medicamente.

Din cauza faptului ca reprezentantele sexului feminin se confrunta adesea cu asemenea probleme este necesar sa fie informate despre cum isi pot regla situatia. In acest fel, au fost lansate pe piata produsele Profecund si Myo sun. Gratie capacitatilor sale miraculoase de a stimula fertilitatea si de a echilibra cele doua procese esentiale a fost pus spre vanzare suplimentul alimentar ProFecund.

Datorita compozitiei sale  in care se gaseste o forma activa a acidului folic, Profecund poate stimula apetitul sexual imbunatatind astfel, functia sexuala. In acelasi timp, substanta activa din produs este recunoascuta pentru calitatile sale pe toata perioada sarcinii. Suplimentul alimentar Profecund are in cadrul formulei sale, extractul din fructe de Vitex agnus-castus.

Acestea pot ajuta la ameliorarea sindromului premenstrual, la reglarea ciclului menstrual dar si a ameliorarii infertilitatii. Potrivit unui studiu care a fost publicat in Jurnalul de sanatate pentru femei s-a constat faptul ca 93% dintre femeile care au consumat Vitex pe parcursul a trei cicluri menstruale au raportat o reducere a simptomelor premenstruale.

Mai mult s-a dovedit a fi eficient si in ameliorarea simptomelor de menopauza. O mai buna fertilitate in randul femeilor a fost demonstrata prin administrarea radacinii de Maca pe care suplimentul alimentar o are in componenta sa. Studiile efectuate sustin utilizarea traditionala a radacii de Maca ca un potentiator al fertilitatii capabil sa sustina producerea homonului luteinizant seric in glanda pituitara. Acest tip de hormon fiind asociat cu fertilitatea si cu alti factori din organsim.

Un al doilea concept terapeutic inovator destinat infertilitatii feminine este produsul Myo Sun. Cu rol in stimularea functiei ovariene, acest produs este bogat in substante active precum mio-inozitol si acid folic. Acest produs stimuleaza considerabil functia ovariana si induce procesul de ovulatie.  Cum actioneaza cele doua substanta active? Primul ingredient care se regaseste in acest produs, mio-inozitolul are un rol foarte important in inmultirea si diferentierea celulelor.

Este eficient si totodata remarcabil, in ceea ce priveste imbunatatirea fertilitatii femeilor. Acidul folic contribuie la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii. Se remarca de altfel o sinteza normala a aminoacizilor si o mai buna functionare a hematopoiezei.

Iar daca pana acum ai simtit un oarecare disconfort si o dereglare a sistemului imunitar, atunci ar trebui sa stii ca aceste ingrediente ce se regasesc in Myo sun duce la o mai buna functionare a metabolismului . In principiu atat Profecund cat si Myo sun sunt recomandate  femeilor care isi doresc sa ramana insarcinate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.