Previziuni astrologice despre bebelușul regal al Ducilor de Sussex | Străine, Vedete

0

Meghan Markle l-a adus pe lume pe fiul ei și al Prințului Harry luni, 6 mai, la ora locală 05:26 (07:26 ora României). Asta înseamnă că micuțul s-a născut în a doua decadă a zodiei Taur și are ascendentul în zodia Gemeni, așa cum a calculat experta în astrologie Aliza Kelly, potrivit Mediafax.

Caracteristicile importante pe care le aduce taurul, ca semn de pământ, pentru nativii născuți în această zodie sunt aprecierea pentru lucrurile fine, dar și loialitate. Pe de altă parte, bebelușul regal va fi influențat și de zodia Gemeni, datorită ascendentului.

„Faptul că bebeluşul are ascendent în Gemeni înseamnă că acesta va fi isteţ, inteligent şi comunicativ. Nu există niciun dubiu că acest bebeluş regal va fi un «influencer» în viitor”, a mărturisit Aliza Kelly.

În ceea ce privește notorietatea pe care băiețelul Ducilor de Sussex o va avea, ca membru al familiei regale britanice, specialiștii tind să creadă că acesta nu se va descurca prea bine să facă diferența între „fani” şi „prieteni”. Statutul lui și mediul în care s-a născut, diferit de realitatea oamenilor obișnuiți, i-ar putea aduce frustrări.

Totuși, astrologii văd în astre un mare potențial al celui de-al optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a de a influența societatea britanică în cel mai profund…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.